ОСТАННІ НОВИНИ

Епідемія грипу призупинила в Україні призов до армії

Львівський портал

|

Тимчасово виконуючий обов’язки Міністра оборони України Валерій Іващенко прийняв сьогодні рішення про призупинення відправок молодого поповнення зі збірних пунктів обласних військових комісаріатів до 12 листопада 2009 року та завершення звільнення в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки служби до 6 листопада 2009 року. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.
Це рішення ТВО Міністра оборони України Валерієм Іващенком було прийнято у зв’язку із складною епідеміологічною обстановкою у Західному регіоні України та введенням Кабінетом Міністрів України карантинних заходів у 9 областях держави – Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Рівненській, Закарпатській, Чернівецькій, Волинській та Вінницькій.
На виконання цього рішення ТВО Міністра оборони України, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов підписав відповідну телеграму, яку надіслано до усіх військових частин, з’єднань, установ на навчальних закладів Збройних Сил України.
У відповідності до телеграми, командувачу Сухопутних військ ЗС України, командувачам військ оперативних командувань та начальнику Територіального управління “Північ” наказано призупинити з 2 по 12 листопада 2009 року відправку команд молодого поповнення зі збірних пунктів обласних військових комісаріатів. Внести зміни у плани відправок молодого поповнення та провести відправки команд молодого поповнення до Збройних Сил та інших військових формувань України у період з 12 по 27 листопада 2009 року.
Ритуали складання Військової присяги на вірність Українському народові молодим поповненням наказано провести у період з 12 по 27 листопада та з 5 по 12 грудня 2009 року.
Військовому комісару АР Крим, обласним та Київському міському військовим комісарам наказано взяти під особистий контроль перепланування та виконання заходів щодо організації і проведення відправок молодого поповнення зі збірних пунктів обласних військових комісаріатів відповідно то уточнених термінів та організувати роботу щодо переоповіщення призовників для їхньої явки до призовних дільниць у нові терміни.
Командувачам видів Збройних Сил України, командирам і начальникам різних рівнів наказано завершити звільнення в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки служби, 6 листопада 2009 року.
Фінансовим органам Збройних Сил України наказано забезпечити своєчасне і в повному обсязі фінансування заходів, пов’язаних із звільненням в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки служби, у зв’язку із скороченням термінів його проведення.
Органам військових сполучень Збройних Сил України наказано забезпечити організовану та своєчасну відправку команд молодого поповнення до військ та відправку звільнених військовослужбовців строкової служби до місць їх постановки на військовий облік, а також забезпечити безкоштовне перевезення цих категорій військовослужбовців з урахуванням проведених змін термінів відправок і звільнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *