ОСТАННІ НОВИНИ

По вікнах «Експресу» стріляли зсередини приміщення газети?

Львівський портал

|

Міліція розслідує кілька версій інциденту з газетою «Експрес». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник ГУ МВСУ у Львівській області Василь Пісний.

За його словами, цей випадок трапився 6 жовтня, а вже 7 жовтня була створена слідчо-оперативна група, яка займається справою. Василь Пісний підкреслив, що це можуть хуліганські дії, оскільки, як встановила експертиза, постріли були зроблені з пневматичної зброї. Також проводиться перевірка версії щодо того, що причиною цього випадку міг стати внутрішній конфлікт у редакції.

В. Пісний розповів, що коли працівники міліції приїхали в редакцію, щоб вилучити всю шибу, в яку стріляли, то їм відмовили. Відтак вилучення відбудеться за постановою слідчого. Коли ж будуть результати експертизи, то їх, за словами головного міліціонера області, відразу ж оприлюднять.

За наразі непідтвердженими даними, міліція припускає, що постріли могли бути зроблені зсередини приміщення газети «Експрес».

Нагадаємо, у вчорашньому номері "Експресу" з`явилася редакційна стаття, в якій повідомлено, що упродовж останніх півроку невідомі зловмисники тричі обстрілювали вікна газети бойовими набоями. Останній такий випадок трапився ще 6 жовтня, однак оприлюднили ці факти журналісти лише вчора. Вони вважають, що хтось намагається залякати працівників "Експресу", однак поки що невідомо, які саме публікації газети могли стати приводом для такий дій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *