ОСТАННІ НОВИНИ

Прем’єр-міністр України призначила Віталія Антонова членом Ради інвесторів при Кабінеті Міністрів України

|

19 жовтня Секретаріат Ради інвесторів при Кабінеті Міністрів України повідомив, що Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко своїм дорученням від 10 жовтня № 56530/1/1-09 включила президента «Концерну Галнафтогаз» Віталія Антонова до складу Ради інвесторів. 

Пропозицію увійти до складу Ради інвесторів Прем`єр-міністр зробила після виступу Віталія Антонова на Львівському економічному форумі, де він висловив ряд пропозицій як покращити інвестиційний клімат в Україні. «Україні необхідно розробити та впровадити дієвий Інвестиційний кодекс, – зазначив на Форумі Віталій Антонов, – і крок за кроком формувати репутацію нашої держави як конкурентної країни для залучення інвестицій».

Нагадаємо, що до Ради Інвесторів при Кабінеті Міністрів, яка була створена у 2008 році, входять представники провідних українських та міжнародних фінансових інституцій та бізнесмени, зокрема, керівник Міжнародної фінансової корпорації в Україні Олена Волошина, голова компанії «Шелл» в Україні Патрік Ван Дале, президент Американської торговельної палати в Україні Хорхе Зукоскі, керівник представництва «Боїнг» в країнах СНД Сергій Кравченко, керуючий партнер компанії «Ернст енд Янг» в Україні Олексій Кредисов, президент корпорації «Арселор Міттал» Лакшмі Міттал, президент бізнес-ради «США – Україна» Вільямс Морган, делегат німецької економіки в Україні Карін Рау, виконуючий обов’язки директора представництва Світового банку в Україні Мартін Реізер, голова ради директорів корпорації «Індустріальний союз Донбасу» Сергій Тарута, генеральний директор ТОВ «Майкрософт Україна» Ерік Франке та інші.

Діяльність Ради інвесторів та її робочих груп покликана внести зміни до законодавства України для покращення інвестиційного клімату в Україні. При Раді інвесторів утворено 13 робочих груп. Детально зі списком робочих груп, а також з їх складом, можна ознайомитись на сайтіМіністерства економіки  у підрозділі «Рада інвесторів» розділу «Інвестиційна та фінансова політика» рубрики «Економічна політика України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *