ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові автівки на коліях не дають рухатися трамваям

Львівський портал

|

У першій половині жовтня простої електротранспорту не з вини підприємства сягнули рекордної цифри, інформує прес-служба Львівської міськради. До прикладу, сьогодні тролейбуси 11 і 24 маршрутів та трамваї 2, 3 та 7 простояли впродовж 40 хвилин у зв’язку з аварією на високовольтній станції. Відтак, не було подачі напруги на четверту та шосту тягові підстанції, у результаті чого обезструмились вулиці Підвальна, Личаківська, Мечникова, І. Франка, Зелена, Шота Руставелі, Вітовського.

«Затримки не з вини електротранспорту відбуваються кожен день. От і сьогодні, не встигли трамваї і тролейбуси відновити рух на обезструмлених ділянках, як на Личаківській зіткнулося два автомобілі, що знову спровокувало затримки в русі електротранспорту. Маємо чимало випадків, коли трамваї простоюють годинами через паркування на трамвайних коліях, або впритул до них, автотранспортних засобів. Минулого тижня дві такі затримки на вулицях Степана Бандери і Київській змусили стояти трамваї понад дві з половиною години», – розповів інженер з організації служби руху ЛКП «Львівелектротрнас» Валентина Захарова.

Значну кількість оборотних рейсів втрачають електротранспортники і через зіткнення на трамвайній колії автомобілів. За 16 днів у жовтні працівники служби руху підприємства «Львівелектротранс» зафіксували 54 затримки різної тривалості – від 15 хвилин до 1 години 20 хвилин. У середньому за день відбувалося по три-чотири дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких простоював електротранспорт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *