ОСТАННІ НОВИНИ

На будівництво терміналу у Львові є два претенденти

Львівський портал

|

Сьогодні, 9 жовтня, у приміщенні Мінтрансзв’язку відбулося засідання аукціонної комісії із залучення інвесторів для реалізації інвестиційного проекту в державному підприємстві «Міжнародний аеропорт «Львів». Під час засідання члени комісії прийняли рішення допустити до подальшої участі в аукціоні дві компанії, повідомляє прес-служба міністерства.
Ними стали: лідер консорціуму фірм – компанія «АБМ Всхуд товариство з обмеженою відповідальністю» (Польща) та компанія IMTC-VTI L.L.C. (США). Обидва претенденти вчасно подали необхідні документи на участь в аукціоні та сплатили гарантійний внесок.
Як зазначив голова Державіаадміністрації та голова аукціонної комісії Олександр Давидов: «Подібна процедура залучення інвестора до розбудови аеропорту реалізується в Україні вперше і ми ще раз наголошуємо на важливості для нас цього проекту, особливо у контексті чемпіонату Євро-2012».
Згідно з інформаційним оголошенням, кінцевий термін прийняття заявок та необхідних матеріалів від претендентів – 8 жовтня 2009 року.
Кінцевий термін прийняття пропозицій учасників – 27 жовтня 2009 року.
Проведення аукціону відбудеться 4 листопада 2009 року о 10 годині, кім. 303 адміністративної будівлі Мінтрансзв’язку (пр-т Перемоги, 14).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *