ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат вимагає звільнити головну освітянку міста, яка в присутності дошкільнят вела себе брутально

Львівський портал

|

Депутат Львівської міськради, член фракції ВО «Свобода» Іван Гринда вимагає провести службове розслідування щодо негідної поведінки начальника управління освіти ЛМР Надії Оксенчук, а також прийняти рішення про доцільність перебування Н.Оксенчук на посаді начальника. Такі вимоги до мера І.Гринда виклав у своєму депутатському запиті, озвученому на сьогоднішній сесії ЛМР.
Депутат повідомив, що до нього надійшло колективне звернення від працівників та голів батьківських комітетів дошкільного навчального закладу № 67 (м. Львів, вул. Зелена, 95-а), у якому розповідається про ганебну поведінку Н.Оксенчук. Мовляв, начальник управління освіти, відвідуючи ДНЗ №67 наприкінці липня продемонструвала ганебну поведінку по відношенню до працівників закладу.
«Як вбачається iз тексту звернень, високопосадовець Львівської міської ради своєю поведінкою принижувала честь і гідність працівників дошкільного закладу, причому робила це у вкрай брутальний і хамський спосіб в присутності членів батьківського комітету садочку та дітей. Враховуючи резонансний характер фактів, викладених у вищенаведених колективних зверненнях, прошу Вас провести відповідне службове розслідування даної справи і прийняти відповідне рішення про доцільність перебування Н.Оксенчук на посаді начальника управління освіти м. Львова», – зазначає у депутатському зверненні І.Гринда.

Він просить мера особисто проінформувати депутатів Львівської міської ради та громадськість міста Львова про результати службового розслідування та прийняте по ньому рішення. Отримати відповідну інформацію І.Гринда сподівається вже на наступному засіданні ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *