ОСТАННІ НОВИНИ

«Азовінтекс» відстає від графіку будівництва стадіону до Євро-2012

Львівський портал

|

Генпідрядник з будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові компанія «Азовінтекс» відстає від графіку будівництва стадіону. Як повідомив сьогодні під час брифінгу директор з капітального будівництва «Азовінтексу» Олександр Карасик, на сьогодні затримка пов’язана із закупівлею та встановленням арматури.

«По арматурі – це проблема. З 1 вересня подорожчала арматура і продавці затримують її у себе на складах. Ми домовилися з виробником арматури – Криворізьким металургійним комбінатом, який постачатиме нам арматуру.

Ми плануємо наздоганяти терміни, які були упущені», – зазначив Олександр Карасик.

Він також зазначив, що у питанні будівництва стадіону є проблеми, які потребують додаткового фінансування від міста. «Це так звані довгострокові договори, за якими буде передбачатися поставка поля, табло, обладнання, яке по термінах виготовлення триває від півроку до року. Ці проблеми треба вирішувати зараз, але для цього потрібні гроші. Якщо гроші у міста будуть, то у нас створений тендерний комітет, який розглядатиме ці питання і вирішуватиме. Але питання в грошах і в заключні договорів, тому що без грошей проводити тендер немає сенсу», – розповів О. Карасик.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *