ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Тимошенко візьметься за таксистів без ліцензії

Львівський портал

|

Кабінет Міністрів має намір навести лад на ринку пасажирських автоперевезень. Про це Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила під час «Гарячої лінії» з проблемних питань підприємців, повідомили в прес-службі лідера БЮТ.

Глава уряду зазначила, що Кабінет міністрів вже на завтрашньому засіданні розгляне проект постанови щодо наведення ладу на ринку пасажирських перевезень. «Цей проект постанови направлений на те, щоб зробити ринок перевезень приватним транспортом, по суті, ринок таксі, вільним від незаконних перевезень, перевезень без ліцензії”, – зазначила Тимошенко.

Прем’єр підкреслила, що цей документ розроблено з урахуванням побажань самих таксистів, і запросила на завтрашнє засідання Кабінету Міністрів керівника Асоціації автоперевізників.

Глава уряду доручила Державній податковій адміністрації, Міністерству транспорту та зв’язку, Міністерству внутрішніх справ узяти під контроль ситуацію з незаконними пасажироперевезеннями.

Тимошенко також повідомила, що завтра на своєму засіданні уряд планує ухвалити загалом 27 проектів рішень, підготовлених Радою підприємців при Кабміні та Держкомпiдприємництва, передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *