ОСТАННІ НОВИНИ

«Південний» отримав подяку податківців за сумлінну сплату податків

Львівський портал

|

З нагоди Дня підприємця Державна податкова адміністрація у Львівській області вручила подяки найсумліннішим платникам податків. Традиційно до рейтингу увійшов торговий комплекс «Південний». Уже багато років це підприємство є лідером регіону із сплати податків та орендної плати на землю, повідомляє прес-служба народного депутата України Петра Писарчука.

За словами народного депутата України, засновника «Південного» Петра Писарчука, торгівельний центр є лідером із сплати податків до державного та місцевого бюджетів вже впродовж кількох років. Відповідні нагороди отримало підприємство і у Києві, увійшовши до загальнодержавного рейтингу кращих платників податків.

«Без перебільшення на “Південному” сьогодні “тримається” бюджет усього Залізничного району Львова. Тут створено 17 тисяч робочих місць! Тішуся, що причетний до створення підприємства, яким сьогодні може гордитися місто. Вітаю багатотисячний колектив «Південного», який не зважаючи на економічну кризу, продовжує успішно працювати», – зазначив Петро Писарчук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *