Садовий зацікавився лопатами

Львівський портал

|

Міський голова Львова Андрій Садовий зацікавився лопатами для прибирання снігу. Відвідуючи сьогодні  у Львові завод "Полімер-Електрон", він повідомив, що якщо ціна на цю продукцію буде конкурентною, то її буде закуплено. Мер зазначив, що місто хотіло б купувати багато пластмасових виробів у цього підприємства.

А.Садовий ознайомився з роботою пластмасового та інструментального цехів, а також цеху із виготовлення виробів з пінополістиролу.

 "Ми  пам’ятаємо "Електрон" як підприємство, яке свого часу виробляло левову частку телевізорів. Зараз підприємство працює у різних напрямах", – сказав міський голова.

А.Садовий також пообіцяв, що наполягатиме на закупівлі крісел для стадіону саме на цьому підприємстві. “Ми сьогодні розглядаємо різні варіанти, де замовляти крісла для стадіону. Однозначно ми будемо враховувати весь діапазон пропозицій, та я наполягатиму, щоб ми закупляли крісла саме тут, адже на підприємстві працює якісне найсучасніше обладнання, вмілі працівники та мудрі керівники”, – сказав міський голова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *