ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили туристично-інформаційний центр

Львівський портал

|

У Львові запрацював туристично-інформаційний центр, де гості міста зможуть отримати актуальну та потрібну інформацію про культурні та важливі події міста, повідомляє прес-служба . Центр надаватиме інформацію про всі готелі, ресторани, про гідів та туристичні фірми, також і презентуватиме місто за кордоном.

Туристично-інформаційний  центр створено в рамках проекту  «Створення туристично-інформаційної  інфраструктури в місті». Проект отримав  грант Європейського Союзу за результатами міжнародного конкурсу на отримання грантів ЄС.

 «Фінансування усього проекту «Створення туристично-інформаційної інфраструктури в місті» становить  700 тис. євро. Підтримка Європейським Союзом туристичної інфраструктури Львова допоможе цьому прекрасному місту ще повніше використовувати свій потенціал як туристичного центру», – повідомив посол, голова Представництва Європейської Комісії в Україні  Жозе Мануел Пінту Тейшейра.

Центр розташовано у Львівській міській  раді – з лівого боку від центрального входу в Львівську міську раду.

У рамках проекту в центральній  частині міста встановлять туристичні навігаційні вказівники і таблиці (планшети). Якісне інформаційне забезпечення туристів та комунікативну доступність  до об`єктів культурно – історичної спадщини Львова буде забезпечено шляхом ознакування пам`яток двомовними вказівниками і таблицями та ознакування туристичних шляхів загального користування у міській та приміській зоні.Також передбачається розробка програми підготовки та перекваліфікації кадрів туристичної індустрії, використовуючи позитивний досвід партнерів ЄС і програму підготовки екскурсоводів, гідів – перекладачів, провідників, працівників інформаційного центру та закладів туристичного обслуговування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *