ОСТАННІ НОВИНИ

Марія Матіос підготувала для читачів дві нові книги

Львівський портал

|

Цьогоріч під час 16 Форуму видавців у Львові, що відбудеться 10-13 вересня, Літературна агенція «Піраміда» на чолі з генеральним директором Василем Гутковським репрезентує дві нові книги відомої української письменниці, лауреата Шевченківської премії Марії Матіос – «Кулінарні фіґлі» та «Чотири пори життя». Про це йдеться в повідомленні ЛА "Піраміда".

«Кулінарні фіґлі» – це доповнений та перероблений «Фуршет», що вже відомий читачеві. Цьогорічна книжкова новинка вийшла в унікальному оформленні відомого українського художника Сергія Іванова. Це здоровий гумор і міні-енциклопедія сімейного життя самодостатньої жінки, яка знає, що сміх і смачна кухня уміють підтримати здоровий дух у тілі людини так само, як нехитрі знання неписаних законів і народних звичаїв, свого і чужого минулого.

Книгу можна використовувати не лише для читання, але й застосувати надані рецепти у власній кулінарній практиці. Усі подані в книзі рецепти – правдиві, недорогі і розраховані на щоденну сімейну кухню, – зазначила авторка.

Ще одна новинка від Марії Матіос – «Чотири пори життя» – абсолютно нові тексти, що належать до раннього періоду творчості авторки. Це складна філософська проза, що розкриває сутність людського буття.

«Обидві новинки буде видано високими як для України накладами – по 10 тис. примірників. Кожна книга Марії Матіос стає подією для читачів та української літератури. Вірю, що і цьогоріч читач знайде для себе у текстах цієї унікальної авторки щось цінне для себе, щось, що зачепить струни його душі», – наголосив генеральний директор Літературної агенції «Піраміда» Василь Гутковський.

 За попередніми планами, презентація нових проектів Марії Матіос відбудеться під час 16 Форуму видавців у Львові, у п’ятницю, 11 вересня, о 15.00 на стенді Літературної агенції «Піраміда».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *