ОСТАННІ НОВИНИ

Нового начальника СБУ Львівщини представлять найближчими днями – Наливайченко

Львівський портал

|

Найближчими днями буде представлено нового керівника СБУ у Львівській області. Президенту України Віктору Ющенку уже представлено його кандидатуру на затвердження. Про це повідомив сьогодні у Львові голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

«Що стосується кадрів, в СБУ завжди дотримувалися принципу ротації і це стосується насамперед керівного складу. Пан Курман переведений в центральне управління і призначений одним з керівників головної інспекції СБУ. Президентові України пропозиції (щодо призначення нового начальника УСБУ у Львівській області – Львівський портал) внесені і як тільки указ президента буде підписаний, думаю найближчими днями у Львівській області буде новий молодий керівник Служби безпеки України», – зазначив В.Наливайченко.

Як повідомляє ZAXID.NET, за попередньою інформацією новим начальником Управління СБУ у Львівській області буде призначений нинішній начальник СБУ у Вінницькій області Юрій Артюхов.

До цього обласне управління СБУ з грудня 2008 року очолював полковник Станіслав Курман. Звільнив Ющенко Курмана 14 серпня цього року.

Юрій Артюхов народився в 1968 році в Києві, одружений, має двох дітей. В органах державної безпеки працює з 1993 року.

Із січня 2007 року – перший заступник начальника УСБУ в м. Києві. З 28 лютого 2008 року очолює Управління Служби безпеки України у Вінницькій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *