ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський трамвай «одягнули» у вишиванку

Львівський портал

|

Сьогодні львівський трамвай, який курсує маршрутами №1,3,9, електротранспортники «одягли» у вишиванку, характерну для нашого регіону, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На підприємстві переконані, що вихід на лінію трамвая-вишиванки не лише підніматиме настрій львів’янам та гостям нашого міста у вихідні дні, а й принесе елемент свята у щоденне життя.
Обійшлося святкове задоволення комунальному підприємству понад 3 тис. грн.
«Ми намагалися знайти такий узор, який буде знайомий львів’янам з дитинства», – розповіла начальник відділу зв’язків з громадськістю та пресою ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська.
Крім того, адміністрація «Львівелектротрансу» оголосила конкурс на найкращий однострій серед водіїв та контролерів, які працюватимуть у вихідні дні. «Ми не можемо зобов’язати наших працівників одягнути вишиванки, але ми можемо їм це рекомендувати та винагороджувати за активність і культуру обслуговування», – говорить в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа. Відтак, кожен львів’янин, який матиме фотоапарат та побачить водія тролейбуса, трамвая чи контролера електротранспорту у гарній вишиванці, зможе сприяти виплаті їм премій. Фотографії слід надсилати на електронну пошту [email protected].
Нагадаємо, що це не перша акція ЛКП «Львівелектротранс». На зміну листівкам із закликом не порушувати правила користування трамваєм та тролейбусом і соціальній рекламі про левів та зайців на трамваї та тролейбусі прийшов трамвайчик-вишиванка. «Проект із закликом: «Львів – місто левів, а не зайців!», здійснив неочікуваний ефект. На відміну від інших наших вагонів, які часто-густо нещадно замальовують низькопробним графіті, «левиків та зайчиків» ці горе-художники, не рухають. Маю велику надію, що і на вишиваного трамвайчика їм рука не підніметься…», – підсумувала Ольга Бачинська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *