ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині з приміщення суду викрали килим, щоб "почистити"

Львівський портал

|

З приміщення коридору Стрийського суду троє місцевих мешканців викрали килимове покриття. Подія сталася в обідню пору, а вже за деякий час злочинців було затримано. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області.  

Як повідомляють правоохоронці, троє мешканців району прийшли до суду на розгляд справи. Очікуючи на початок розгляду, вони помітили в коридорі килимову доріжку. Вона здалася їм такою привабливою, що вони вирішили знехтувати викликом до суду, скрутили килимок та понесли його на продаж. 

Незабаром до міліції зателефонували стурбовані працівники Феміди, які невдовзі помітили зникнення частини килимового покриття. 

«Затримали підозрюваних у злочині майже одразу – не минуло й години. Крадії вже встигли далеко відійти від місця злочину. І дуже здивувалися працівникам міліції, коли ті перехопили їх. Збентежені, вони не вигадали жодного іншого пояснення своєму вчинку, як бажання зробити добру справу – почистити килимок та згодом повернути його на місце. Їхнє пояс пояснення нас всіх дуже розвеселило», – розповів керівник міліції громадської безпеки Стрийського МВ ГУ МВСУ у Львівській області Олег Поліщук. 

Невдовзі справу крадіїв передадуть до того ж суду, з коридору якого вони й винесли килимову доріжку.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *