ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочався серпневий етап освітнього проекту «Крок за кроком»

Львівський портал

|

У серпні локальне представництво міжнародної молодіжної організації AIESEC у Львові розпочало реалізацію серпневого етапу загальнонаціонального освітнього проекту “Крок за кроком”. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Основним завданням цього проекту є підвищення рівня володіння англійською мовою, розвиток лідерських якостей та ознайомлення учнів старших класів з існуючими можливостями для допомоги здійснення усвідомленого вибору майбутньої професії.

«Крок за кроком» проводиться у форматі мовних таборів, де учасники мають унікальну можливість тісного спілкування з волонтерами з різноманітних куточків світу. Програма кожного дня табору складена таким чином, щоб учні могли не тільки збагатити свої теоретичні знання під час лекцій, але й побавитися в рухливі ігри, взяти участь в цікавих вікторинах, тестах і конкурсах.

Серпневі мовні табори є логічним продовженням липневих, у яких взяло участь близько 80 львівських старшокласників, а підготовку проводили 12 волонтерів з семи країн світу. Усього ж за час “Кроку за кроком” до участі у ньому планується залучити 160 львівських школярів.

Для тих, хто бажає дізнатися більше про організацію і її проекти, а також взяти участь у таборах проекту слід зареєструватися на офіційному сайті  львівського представництва за адресою www.aiesec.lviv.ua.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *