У Львові відбудеться Школа перформансу

Львівський портал

|

Із 28 серпня по 6 вересня у Львові відбудеться найвагоміша подія в сучасному мистецькому житті України – «Тиждень актуального мистецтва». Вдруге у Львові пройде великий проект актуального мистецтва (contemporary art), покликаний пропагувати та розвивати сучасне мистецтво, повідомляють організатори.

Проект міститиме: перформанси, інсталяції, проекти «нових медіа», відео, кінопокази, круглі столи, лекції, дискусії та майстер-класи.

Упродовж «Тижня» відбудеться понад 50 проектів від більше 40 митців з України, Польщі, Франції, Швейцарії, США, Австрії, Білорусії, Австралії, Сербії.

Школу проводитимуть Януш Балдиґа (Польща, Люблін) та Сибіл Омлін (Швейцарія, Цюріх)

Януш Балдиґа займається перформансом, рисунком, автор інсталяцій та композицій у просторі. Співзасновник мистецької групи «Майстерня», спів керівник майстерні «Деканка». Член Академії Руху. Бере участь у виставках, симпозіумах, мистецьких маніфестаціях у Польщі та поза її межами.

Сибіл Омлін – професор історії мистецтва Академії мистецтв м. Базеля. Директор ECAV (Мистецька кантону Valis). Куратор багатьох проектів сучасного мистецтва у Швейцарії та за її межами.

Участь у Школі Перформансу – безкоштовна. Після завершення Школи, обрані учасники матимуть змогу продемонструвати власні перформанси під куруванням Януша Балдиґи.

Вимоги до учасників Школи: заанґажованість у культурному та мистецькому житті, хоча б поверхневе знання польської та англійської мов.

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *