ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській залізниці стартував місячник «Людина на колії»

Львівський портал

|

З 10 серпня і до кінця місяця на Львівській магістралі триватиме акція, яку уже традиційно назвали «Людина на колії». У рамках акції залізничники проведуть роз’яснювальну роботу серед населення, у колективах відокремлених підрозділів, у навчальних закладах, розташованих поблизу залізниці, про дотримання вимог «Правил безпеки громадян на залізничних коліях України». Про це повідомляє прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Фахівці магістралі здійснюватимуть перевірки наявності знаків службових проходів через колії, наявність інформаційних щитів щодо заборони ходіння по коліях, безпечних переходів територіями підрозділів, знаків негабаритності та фарбування негабаритних місць на станціях, прилеглих до них територіях, дистанціях колії та інших відокремлених підрозділах.

Особливу вагу «Людина на колії» приділятиме роботі з дітьми та підлітками, які вкотре матимуть можливість нагадати для себе правила безпечного перебування на об’єктах залізничної інфраструктури та усвідомити, що знання та дотримання цих правил береже їх життя та здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *