ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова зніматимуть фільм «Дорогами України»

Львівський портал

|

У Львові ТзОВ «Укрфільмтрест» проведе завтра зйомки телевізійного фільму «Дорогами України», повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Зніматимуть проспект Свободи (у напрямку вул. Торгової ) з 6.00 до 8.00 без обмеження руху міського транспорту. А з 8.00 до 13.00 триватимуть зйомки на площі Ринок, де організатори спілкуватимуться із мешканцями міста.

«Укрфільмтрест» за право проведення кіно- і телезйомок  повинні сплатити у міський бюджет 2380 грн.

Організатори фільму мають укласти договір з Галицькою районною адміністрацією щодо прибирання території після проведення заходу, вивіз та утилізацію твердих побутових відходів. Також «Укрфільмтрест» мають дотримуватись санітарно – гігієнічних норм, встановлених звукових норм та правил пожежної безпеки, також на них лежить відповідальність за стан зелених насаджень, громадський порядок, безпека громадян під час проведення зйомок.

Нагадаємо, що минулоріч від зйомок кіно місто отримало майже 75 тис. грн.  Було знято 4 фільми та декілька роликів. Найчастіше зйомки відбувались на площах Ринок та Катедральній, вулицях Вірменській, Сербській, Винниченка та Федорова.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *