ОСТАННІ НОВИНИ

Костенко прогнозує гіперінфляцію

Львівський портал

|

Лідер УНП Юрій Костенко прогнозує в Україні гіперінфляцію. Про таку можливість він заявив сьогодні під час прес-конференції у Львові.

Таку ймовірну загрозу він вбачає у випадку, якщо буде подолано президентське вето  на закон «Про внесення змін до Закону України про державний бюджет на 2009 р.», за яким передбачається 9,8 млрд грн для вирішення проблем Євро-2012.

«Якщо фракції ВРУ БЮТ і Партії регіонів, об’єднавшись, подолають вето президента на закон «Про внесення змін до Закону України про державний бюджет на 2009 р.», то Україну неминуче очікує прискорення темпів інфляції, здешевлення гривні, стрімке падіння рівня життя населення, зростання соціальної напруги, оскільки 9,8 млрд надрукованих, нічим не забезпечених грошей неминуче вплинуть на поглиблення кризи в Україні. Більшу частину цих коштів поділять між бізнес-структурами, які представляють ці мегаполітичні об’єднання. А виділення такої кількості коштів, які не забезпечені ні товарами, ні послугами може спричинити гіперінфляцію і ще більше падіння економіки», – зазначив лідер УНП.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *