ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко пообіцяла Львову до кінця року майже 328 млн. грн

Львівський портал

|

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко пообіцяла виконати до кінця 2009 року усі зобов’язання уряду щодо фінансування важливих інфраструктурних проектів у Львові, на які було передбачено фінансування з державного бюджету. Про це глава уряду повідомила міського голову Львова Андрія Садового та голову Львівської ОДА Миколу Кмітя під час зустрічі у Києві 5 серпня, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Мова йде про фінансування програми цілодобового водопостачання (191 млн грн.), будівництва стадіону (100 млн грн.) та реконструкції доріг (31 млн грн.), а також виділення коштів на подолання наслідків буревію 3 серпня (5,9 млн грн.).

«Я сподіваюсь, що слово Прем’єр-міністра буде дотримано. Це важливі для Львова проекти. Ми самостійно шукаємо кошти – залучаємо європейські гранти, беремо кредити, випускаємо облігації, але уряд також повинен дотримуватись своїх зобов’язань. Скажімо, гроші на дороги мали надійти ще у червні, але їх досі нема. Через це ми не можемо розпочати ремонти тих доріг, які є в програмі підготовки міста до Євро-2012 – зокрема Кульпарківської та Кн. Ольги. Я також вкотре наголосив Юлії Володимирівні про складну ситуацію з львівським аеропортом. Це об’єкт, за який відповідає держава і він наразі в «червоній» зоні ризику УЄФА», – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *