ОСТАННІ НОВИНИ

Сім років ув’язнення загрожує 20-річному хулігану, який вистрелив у сусіда

Львівський портал

|

Під час сварки 20-річний В. вистрелив у співрозмовника з обрізу мисливської рушниці, після чого утік з місця злочину, сховав речовий доказ і ліг до лікарні. Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Сварка між двома сусідами виникла після кількох випитих чарок. Чоловічий конфлікт з кожною хвилиною набував жорстокості. Аби вияснити стосунки, сусід покликав колегу до темного закутку. Останній без зайвих думок погодився на розмову в «чотири ока». Коли вони відійшли, В. витягнув обріз, який кілька хвилин перед розмовою приніс з дому, і вистрілив у сусіда.

Останнього  забрали до Рудківської лікарні із забійною раною пахової ділянки та верхньої третини лівого стегна. Лікарі боролися за його життя. Зараз стан хворого стабілізувався, після інтенсивного лікування його відпустять до дому. А от на В. чекає кримінал. 20-літній юнак після скоєного утік, забравши з собою обріз мисливської рушниці, який невдовзі сховав у городі знайомого у сусідньому селі. Саме там зброю знайшли правоохоронці. Наступного дня В. звернувся до лікарів, які діагностували у нього струс головного мозку.

«Зараз зловмисник знаходиться у лікарні під  охороною. Проти нього вже порушили кримінальну справу за ознаками ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство)», – зазначив заступник начальника Самбірського МРВ Іван Волошин.

До слова, за хуліганські дії із застосуванням вогнепальної зброї заздалегідь заготовленої для нанесення тілесних ушкоджень, 20-літнього юнака можуть посадити за грати на строк від трьох до семи років.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *