ОСТАННІ НОВИНИ

У селі Свірж стартував фестиваль у форматі World Music

Львівський портал

|

З 31 липня по 2 серпня у селі Свірж, що за 40 км від Львова, триватиме найбільший фестиваль України у форматі World Music за участю світових та українських зірок: Сезарія Евора (Капе Верде), Ніно Катамадзе & INSIGHT (Грузія), Здоб ші Здуб (Молдова), Пелагея (Росія), The Klezmatics (США), Cankisou (Чехія), Vоплі Vідоплясова, Плач Єремії, Esthetic Education, Піккардійська Терція, Енвер Ізмайлов та ін. Формат об’єднує традиційну музику народів світу і сучасну музику з національними елементами.

35 гектарів фестивальної території та три доби насиченої програми у різних жанрах чекають на гостей у Львівській області, в оточенні гір та озер і неподалік від замку Свірж. Для цього організатори побудували п’ять сцен: головну, рок, фолк, танцювальну, духовну.

Окрім того, гості матимуть змогу відвідати майстер-класи, виставку культур народів світу, взяти участь в різноманітних іграх та розвагах.
Придбати квитки можна безпосередньо на вході до Фестивалю. Вартість 3-денних квитків складає 250 грн. у ФАН-зону, 1000 грн. – у ВІП-зону. Вартість одноденних квитків – 125 грн. у ФАН-зону, 500 грн. – у ВІП-зону. Вартість наметового квитка на 1 день складає 10 грн., на весь час перебування – 30 грн.

Зі Львова до фестивалю «Свірж» можна буде дістатися фестивальними автобусами 1 і 2 серпня з 6:30 до 20:00 з Головного залізничного вокзалу та з площі Петрушевича (вул. Шота Руставелі).
Вартість проїзду фестивальним автобусом коштує 20 грн.

Від території фестивалю «Свірж» до Львова автобуси курсуватимуть 1 і 2 серпня з 8:00 до 24:00, а також 3 серпня з 6:00 до 17:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *