ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська політехніка» не встигає оперативно обробляти заяви вступників

Львівський портал

|

«Львівська політехніка»  вносить дані про абітурієнтів в систему «Конкурс» зі значним запізненням. Про це повідомляє ГО «Товариство Лева».

Як йдеться у повідомленні, ВНЗ зобов’язані висвітлювати інформацію про кількість поданих заяв в інформаційній системі «Конкурс» станом на попередню добу.

«На напрям «Економіка підприємства», зокрема, згідно з оприлюдненими даними «Львівської політехніки» подано 320 заяв станом на 14 липня, натомість громадські спостерігачі Товариства Лева зауважили, що 320 заяв було подано вже до 10 години 9 липня», – повідомляє ГО «Товариство Лева».

За словами відповідального секретаря приймальної комісії НУ «Львівська політехніка» Романа Брилинського, така ситуація склалася тому, що доводиться вносити більше ніж 100 позицій на кожного вступника, враховуючи всі бали атестату.  Задіявши невелику кількість операторів – трохи більше 20 осіб на весь навчальний заклад – приймальна комісія не встигає оперативно обробляти заяви вступників. Відтак на даний момент приблизно третина заяв не опрацьована, і якщо наплив абітурієнтів не зменшиться, то є сумніви, що на час закінчення подачі документів, 29 липня, усі дані будуть внесені.

Натомість, як зауважив Андрій Гаталевич, відповідальний секретар приймальної комісії ЛНУ ім.. Івана Франка, дані про бали атестату їхні оператори не вводять, оскільки вони не є обов’язковими. Значно більша кількість осіб, задіяних при наборі даних, приблизно 120 осіб, дає можливість оприлюднювати інформацію про кількість поданих заяв вчасно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *