ОСТАННІ НОВИНИ

Молоді рухівці та військові творитимуть на Говерлі безпечну Україну

Львівський портал

|

Молодіжний табір «Говерла 2009 – творимо безпечну Україну разом» розпочнеться 17 липня 2009 року біля підніжжя найвищої верхівки Українських Карпат – Говерли. Цей захід проводитиметься Всеукраїнською громадською організацією «Молодий Народний Рух» за сприяння Збройних Сил України, повідомляє Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.
У таборуванні братиме участь понад 400 учасників, здебільшого – студентська молодь зі Східних та Західних областей України. Міністерство оборони України представлятиме група курсантів Факультету підготовки спеціалістів із забезпечення військ Львівського військового інституту Сухопутних військ ордена «Червоної зірки» ім. Гетьмана П.Сагайдачного Національного університету «Львівська політехніка», які навчаються за спеціальністю «культурологія». А також офіцери Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України (місто Львів) та Центральної телерадіостудії оборонного відомства. Військові також взяли на себе забезпечення приготування їжі для усіх учасників таборування. Для  цього з однієї з військових частин, яка дислокується на Івано-Франківщині, виділено три польові кухні.
Група військовиків приєдналася до цього форуму завдяки реалізації Програми військово-патріотичного виховання у Збройних Силах  України на 2008-2011 роки. Курсанти випускних курсів Львівського інституту Сухопутних військ  матимуть змогу поспілкуватися  та обмінятися досвідом із колегами та однолітками, а також отримати практичні навички у проведенні заходів військово-патріотичного спрямування та співпраці з громадськими об’єднаннями.
Таборування триватиме три дні. Проект  «Говерла 2009 – творимо безпечну Україну разом» присвячено питанням загальноєвропейської безпеки, а також видатним віхам історії Української держави, зокрема 70-й річниці Карпатської України та подвигу Січових Стрільців, що сприятиме підвищенню рівня військово-патріотичного виховання молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *