ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція шукає гідроциклістів, що катались на «Байкалі» 29 червня

Львівський портал

|

Міліція проводить оперативно-розшукові  заходи та слідчі дії зі встановлення осіб, які катались на гідроциклах на озері «Байкал» в Миколаївському районі 29 червня, коли там загинув 14-річний підліток, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.         

Як уже повідомлялося, очевидці події говорять про те, що двох хлопців, які каталися на автомобільній камері, накрило хвилею внаслідок того, що біля них проїхав невідомий на гідро циклі.

За даними міліції, двоє  дітлахів відпливли від берега на відстань близько 50-70 метрів та не втрималися на камері від хвиль, які утворилися внаслідок того, що неподалік проїжджав гідроцикл. Діти опинилися у воді. Один із них не вмів плавати. Інший намагався допомогти товаришу.

    На  допомогу неповнолітнім від берега став підпливати місцевий мешканець. Доки чоловік доплив до хлопчаків, один із них не втримався на воді та потонув. Його дев`ятирічного друга вдалося врятувати.

    Оскільки  на озері „Байкал" не дозволено  купатися, на місці події не було рятувальників. Глибина водойми досягає 40 метрів.

    У даний час проводяться пошуки тіла втопленого. Правоохоронців  опитали всіх ймовірних очевидців  події. За даним  фактом порушено кримінальну  справу за статями 135 ч.3 та 291 Кримінального Кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *