ОСТАННІ НОВИНИ

На сьогодні рівень правлячого класу нижчий за політичний рівень народу

Львівський портал

|

Сьогодні в Україні спостерігається різке послаблення української держави. Про це сьогодні під час засідання круглого столу на тему «Управління кризою чи криза управління: Україна напередодні п’ятої президентської кампанії» заявив голова Всеукраїнської асоціації політичних наук Валерій Бебик.

Політолог зауважив, що феномен «майдану», який відбувся у 2004 році, насправді був класичною революцією. «Це був елементарний політичний переворот. Єдине про що ми можемо говорити, то це революція української свідомості. Дійсно, то був час, коли українці пишалися своєю національністю», – сказав  Валерій Бебик.

Він також закцентував увагу на тому, що Україна у той момент мала колосальний історичний шанс, але наша влада не скористалася можливістю увійти у світовий глобальний простір на достойному рівні. «Це можна було вирішити багато економічних, політичних питань. На жаль, цього не сталося і нам зараз слід поміркувати чому так не сталося, а також подумати над тим, як нам далі рухатися. Дійсно, зараз рівень правлячого класу нижчий за політичний рівень народу. Нам потрібно працювати над якістю української влади», – додав Бебик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *