ОСТАННІ НОВИНИ

Для аеропорту «Львів» збудують підстанцію на 110 кВт

Львівський портал

|

Для забезпечення новозбудованого терміналу аеропорту «Львів» збудують підстанцію на 110 кВт, яка буде живитися від підстанції «Південної» та підстанції «Яворів». Про це сьогодні під час засідання Львівського прес-клубу повідомив технічний директор ВАТ «Львівобленерго» Володимир Романишин.

«Ми знайшли технічне рішення спільно з західною енергосистемою, найбільш оптимальне, яке дозволило здешевити запропонований проектантами варіант десь на 10 млн грн. Цей варіант влаштування і під єднання підстанції був погоджений усіма сторонами. І ми вже подали технічні умови щодо будівництва цієї підстанції для аеропорту», – розповів Володимир Романишин.

Він також зазначив, що на сьогодні залишилось лише знайти кошти, проектувальника та зробити сам проект. Земля під будівництво підстанції є. «Місто дуже оперативно виділило земельну ділянку», – сказав Романишин.

Що стосується будівництва стадіону, то В. Романишин повідомив, що вони вже видали технічні умови на будівельний майданчик для відділу капітального будівництва міськвиконкому. «Будівництво продовжується, але в нас ще технічних умов безпосередньо на будівництво підстанції ще ніхто не отримав», – зауважив він.

Щодо будівництва інших підстанцій у центрі Львова, то за словами Романишина «Львівобленерго » дещо змінив плани, оскільки коштів на їх облаштування немає. Але земельні ділянки під їх будівництво уже погоджено і якщо замовник захоче там збудувати підстанцію, то вони спокійно видадуть для них усі технічні умови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *