ОСТАННІ НОВИНИ

Кримінальну справу про закупівлю трамваїв оскаржують в суді

Львівський портал

|

Постанову про порушення кримінальної справи щодо закупівлі вживаних трамваїв для Львова оскаржують в судовому порядку, повідомив сьогодні на прес-конференції начальник управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю у Львівській області Василь Телиця.

Він повідомив, що цього року було порушено кримінальну справу за фактом закупівлі вживаних трамваїв для Львова, під час якої було переплачено 2 млн грн. Розслідування у цій справі було закінчено і справу передали в Галицький районний суд.

Однак після того особи, які на думку міліції, скоїли це правопорушення, самі звернулися до суду із вимогою скасувати постанову про порушення кримінальної справи.   

Проте В.Телиця висловив сподівання, що ця справа буде доведена до кінця. «Нами налагодження тісна співпраця з прокуратурою, є взаємодія, тому ми сподіваємося, що дана справа буде доведена до логічного завершення. Ми прикладемо усіх зусиль і проведемо оперативний супровід щодо цієї справи» – сказав він і додав, що міліція має ще матеріали, які потребують доопрацювання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *