ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія планує відремонтувати у Львові ще три моста

Львівський портал

|

Три моста, що знаходяться на вулицях Городоцькій, Шевченка та Княгині Ольги планують реконструювати вже наступного року. Про це сьогодні під час виїзного брифінгу повідомив голова Львова Андрій Садовий.

Він зауважив, що на ремонт цих мостів потрібно близько 100 млн грн. «Сьогодні для держави дешевше вийде виділити ці кошти, або не забирати у міста, щоб податки залишалися, бо, не дай Боже, на цих мостах станеться аварійна ситуація», – каже Садовий.  Він повідомив, що на сьогодні місто вже починає етап замовлення проектної документації. «Це питання потрібно найшвидше вирішити, бо скільки вже буде стояти та пародія на вулиці Кн.. Ольги, яку почали будувати ще за часів радянського союзу?», – каже мер Львова.

Також А. Садовий зазначив, що під час візиту прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко до Львова, він звернувся до неї за фінансовою підтримкою, аби вирішити цю проблему.  «Сьогодні є чітка вказівка Тимошенко, щоб по фінансуванню цих об’єктів підготувати проекти постанов уряду. Завтра з цього питання я, Володимир Шевчук та депутат ЛОДА Валерій П’ятак будемо вирішувати ці питання у Києві. Адже зараз ми беремо на баланс міста багато об’єктів, на реконструкцію яких не було часу», – додав міський голова.

Водночас заступник міського голови Львова з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук повідомив, що технічно вже описано дев’ять мостів, але наразі конструювати будуть три. Загалом у Львові є 18 інженерних споруд, які потребують реконструкції.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *