ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівсільмаш» готують до ліквідації чи інвестицій?

Львівський портал

|

Голова ВПОСТ Петро Онищак підозрює, що "Львівсільмаш" готують до ліквідації

Масове звільнення працівників зі заводу "Львівсільмаш" – підготовка до передліквідаційного стану підприємства. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив голова Всеукраїнського профспілкового вільного об’єднання солідарних трудівників, помічник голови правління з фінансових і юридичних питань ВАТ "Завод "Львівсільмаш" Петро Онищак.

За його словами, серед тих, кого звільняють, – 50 членів цієї профспілки. Загалом профспілка налаштованапроти звільнення працівників.
Дві інші профспілки, що діють на підприємстві, за словами П.Онищака, підтримують сьогоднішнє керівництво заводу.

Водночас виконувач обов’язків голови правління ВАТ "Завод "Львівсільмаш" Сергій Мішок запевняє, що звільнення працівників – вимушений крок, потрібний для збалансування трудових ресурсів підприємства. "Безпосередньо для виробництва потрібно до 90 осіб", – зазначив він.

За його словами, про ліквідацію заводу не йдеться. У період до 25 серпня, коли працівники вийдуть з відпусток, проводиться ремонт дахів та опалення у цехах для забезпечення належних умов праці.

За інформацією С.Мішка, у керівництва групи компаній "Рассвєт" є намір інвестувати у будівництво індуктивних печей, що дасть змогу збільшити обсяги виробництва.

За інформацією ZAXID.NET

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *