ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові електротранспортними нарікають на власників дорогих іномарок

Львівський портал

|

Через недобросовісних водіїв у Львові все частіше блокується рух трамваїв. Вчора водій джипа марки BMV заблокував майже на годину дев’ятий трамвайний маршрут на вулиці Русових. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», економісти депо порахували, що за час вимушеного простою тільки дев’ятий трамвайний маршрут 25 червня втратив 165,6 гривень.

«Гроші відносно невеликі і можливо не треба було б робити з цього проблеми, якби такі випадки не траплялися кожного дня. Транспортна культура власників дорогих автомобілів дорівнює нулю,» – говорить начальник відділу безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс» Іван Гелетій.

«Зараз будь-який вплив на них відсутній. Часто власники дорогих пошкоджених авто припарковують транспортні засоби впритул до колії, намагаючись у випадку проїзду трамвая списати подряпини на електротранспортників. Вчорашнє невдало припарковане авто теж мало певні пошкодження. І якби водій трамвая не перестрахувалася свідками з числа перехожих, то хтозна чи не обернувся б цей маневр для неї відшкодуванням пошкоджень на джипі з власної кишені», – додав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *