ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко упевнена в своїй перемозі на виборах

Львівський портал

|

 Юлія Тимошенко піде на президентські вибори і впевнена в своїй перемозі. Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції у Львові.

«Я неодноразово заявляла, що коли буде налагоджена єдина командна робота між президентом прем`єром і нашою командою,  то я готова підтримати на цю посаду діючого президента. На жаль, останні  кілька місяців, навіть останній рік стало абсолютно зрозуміло, що немає бажання в президента налагоджувати такі стосунки, що можуть призвести до командних і важливих результатів для країни. Внаслідок цього у діючого президента не залишилося шансів, навіть якщо я його підтримаю, перемагати у цій виборчій кампанії. Тому  ставити Україну в такий ризик, я безумовно не буду. І саме тому я визначилася, що я обов`язково буду балотуватися і в мене не має сумнівів у своїй перемозі» – заявила Тимошенко.

За її словами, її мета полягає в тому, щоби нарешті втілити в життя ідеали помаранчевої революції в реальному житті, а « не на папері чи в хроніці».

«І всі мої кроки та дії після революції свідчать про те, що я в першу чергу в серці тримаю ці ідеали і намагаюся їх втілювати в життя попри колосальну протидію» – наголосила Тимошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *