ОСТАННІ НОВИНИ

Футбольні фани з різних країн везуть до Львова гуманітарну допомогу дітям

Львівський портал

|

Вболівальники відомих європейських футбольних команд везуть до Львова гуманітарну допомогу дітям. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомили організатори «Єврофан – 2009» ГО «Карати».

Футбольні вболівальники, які приїхали взяти участь у міжнародному фан-фестивалі, привезли дітям з інтернатів спортивну форму, іграшки, солодощі та інше. Крім того, під час проведення турніру серед команд – вболівальників організують збір коштів для дітей.

Нагадаємо, що у Львові 25-28 червня пройде третій «Єврофан – 2009» для футбольних вболівальників різних країн. У турнірі візьмуть участь 16 команд, які представляють добре відомі європейські футбольні клуби.

Зокрема, до Львова вже сьогодні приїжджають вболівальники таких футбольних клубів як: «Ліверпуль», «Шальке 04», «Атлетіко», «Глазго Рейнджерс», «Зеніт», «Херенвен», «Богеміанс», «Інтер», «К’єво», «Вісла», «Островія», «Рапід» та інші. Україну представлятимуть команда вболівальників ФК «Карпати» та збірна зірок української естради ФК «Маестро».

Окрім турніру для шанувальників футболу проведуть також конкурс «Трюки з м’ячем». Усі охочі можуть показати своє вміння виробляти щось неординарне з м’ячем можуть прийти на стадіон СКА чи футбольне поле ЛУФК 27 і 28 червня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *