ОСТАННІ НОВИНИ

Під час візиту Януковича на завод у Харкові помер фотограф

Львівський портал

|

Під час перебування лідера Партії регіонів Віктора Януковича на Харківському машинобудівному заводі "ФЕД" у вівторок помер один з фотографів, який висвітлював цю подію.

Як розповіли "Українській правді" журналісти, що супроводжували Януковича на заводі, під час перебування групи в одному з цехів фотографу заводу "ФЕД" стало погано і він впав.

Журналісти припускають, що у фотографа схопило серце.

"На виході з останнього цеху група пройшла вперед, а преса була позаду. Начебто фотографу заводу ФЕД стало погано з серцем, його поклали на траву. Викликали "швидку", але охорона її не пустила. Лікарям довелося бігти через прохідну. "швидкої" біля заводу не було, але лікарів я бачив", – розповів один із співрозмовників УП.

Ще один журналіст, який був присутній під час інциденту, розповів, що після того, як фотограф впав, до нього підбігли охоронці Януковича, а через 5-10 хвилин прибули лікарі. Однак вони вже не змогли нічого зробити.

На заводі "Українській правді" підтвердили інформацію про смерть одного з фотографів, однак сказали, що це не був працівник "ФЕДа".

"На жаль, це так, чоловік помер. Але це не працівник нашого заводу. Це був хтось з групи. Я не знаю, хто це. Ви ж розумієте, група – 60 людей", – сказав помічник директора-референт ФЕДа Володимир Берлюк.

За його словами, під час екскурсії по заводу чоловіку стало погано і він вийшов на вулицю.

"Йому стало зле, наша медсанчастина негайно викликала "швидку" і побігла рятувати людину. Поки "Швидка" їхала, вони що могли, те робили. Але чоловік помер", – сказав Берлюк.

Він спростував інформацію про те, що охорона не пустила "швидку" на територію заводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *