ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво “Львівсільмашу» заявляє про спробу підпалу підприємства

Львівський портал

|

"Охоронці заводу "Львівсільмаш" під час огляду на даху адміністративного будинку виявили 18 червня близько 50 пляшок із гнітами з ганчірок та відро з маслянистою рідиною. Адміністрація заводу скерувала скарги у правоохоронні органи. Наступного дня, у п’ятницю, оперативно-слідча група Франківського райвідділу міліції взяла виявлені предмети на дослідження", – повідомив 22 червня під час прес-конференції виконувач обов’язків голови правління ВАТ "Завод "Львівсільмаш" Сергій Мішок. Про це інформує Zaxid.Net.

С.Мішок заявив, що адміністрація заводу не може стверджувати, наскільки небезпечними є знайдені предмети, хто і для чого хотів їх застосувати. "Ми чекатимемо офіційного висновку експертизи", – сказав він.

Проте в. о. голови правління "Львівсільмашу" зазначив: "Наша особиста думка зводиться до того, що незалежно від того, скільки ці пляшки були на даху, це не виключає складу злочину". Він додав: "Сьогодні на заводі є люди, які мають деструктивну позицію. Займатися виробництвом, допомагати виходу з кризи не хочуть. Може з’явитися бажання пов’язати їх із знахідкою, але ми цього не робимо, ми чекатимемо висновків правоохоронців".

Начальник служби безпеки ВАТ "Завод "Львівсільмаш" уточнив: "Пляшки не були скинуті в купу, як сміття, вони були розкладені з інтервалом. Треба зазначити, що біля адміністративного будинку паркують автомобілі, є найбільше скупчення автомобілів, якби були б задіяні пляшки, міг би бути великий підпал".

Заступник директора приватної охоронної фірми, що виявила пляшки, Ігор Вадюн прокоментував Zaxid.Net , що виявлені пляшки та відро з маслянистою рідиною дуже схожі на засоби для приготування так званого "коктейлю Молотова": "Це було приготовлено не для хорошої справи. З досвіду знаю, що такими пляшками можна зробити великий підпал, спалити будинок".

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *