ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створюють Єдиний центр обслуговування в сфері соціального захисту

Львівський портал

|

Для львів’ян створюють Єдиний центр обслуговування в сфері соціального захисту. Проект  реалізують в рамках  програми «Єдиний центр  обслуговування мешканців», повідомляє прес-служба ЛМР.

Мета проекту – підвищення якості обслуговування клієнтів управління соціального захисту Львівської міської ради шляхом спрощення процесу звернень та одержання соціальних послуг громадянами Львова. Вже зараз у Франківському відділі управління соціального захисту Львівської міської ради створено і введено в дію механізм обслуговування мешканців за принципом «Єдина приймальня». В приймальні приймають різнотипні звернення львів’ян у сфері соціального захисту, які в подальшому надходять до спеціалістів управління з профільних питань для їх опрацювання.

Завершення проекту заплановано на жовтень 2009 р. До цього часу необхідно: сформувати механізм роботи з мешканцями в «Єдиній приймальні» Франківського відділу управління соціального захисту, забезпечити роботу сайту «Львів соціальний», також розробити методичні рекомендації по обслуговуванню громадян, та анкету для мешканців із методом визначення ступеня задоволеності якістю обслуговування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *