ОСТАННІ НОВИНИ

МВС перевіряє дії міліціонерів під час інциденту в Кіровоградській області

Львівський портал

|

Служба внутрішньої безпеки проводить перевірку дій працівників міліції під час інциденту в Голованівському районі Кровоградської області, під час якого загинула людина, повідомив сьогодні під час зустрічі з журналістами в газеті "Високий Замок" міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Зараз вони працюють на місці і з`ясовують, чи правомірно діяли міліціонери.

За його словами, він має лише попередню інформацію про цей інцидент, з якої випливає, що невідомий чоловік почав стріляти по автомобілю, в якому перебували народний депутат, прокурор району та начальник міліції. Вони викликали на підмогу групу захоплення, яка й затримала стрільця.

Чи стріляли в нього, міністр не знає, знає лише, що проти нападника застосовували спецзасоби, що не виключає вогнепальної зброї. Уночі Луценкові зателефонували і повідомили, що затриманий помер у СІЗО від втрати крові.

"Порушена кримінальна справа, однак наступного ранку її витребувала Генпрокуратура і міліція від цієї справи відсторонена" – наголосив Ю.Луценко. Приц му він додав, що якби оця перша версія подій не відповідала дійсності, то він сам зірве погони з начальника райвідділу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *