ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко на виборах агітуватиме за Тимошенко

Львівський портал

|

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко на виборах президента агітуватиме за чинного керівника уряду Юлію Тимошенко. Про це він сказав сьогодні під час зустрічі з журналістами у редакції газети "Високий Замок". "Візьму відпустку і буду агітувати за кандидата Юлію Тимошенко" – сказав він.

За його словами, вся боротьба розгорнеться між двома великими силами – командами Віктора Януковича і Юлії Тимошенко. Він наголосив, що це буде боротьба між демократичним кандидатом і кандидатом, який хоче встановити диктатуру. Міністр внутрішніх справ зауважив, що має достеменні відомості про те, що В.Янукович у разі обрання президентом має твердий намір скасувати конституційну реформу і повернути собі великі владні повноваження.

"Так я проти бардаку, так, я за порядок, однак я проти диктатури" – наголосив Ю.Луценко і зауважив, що свого часу боровся проти напівдиктаторського правління Кучми і не хоче повернення таких часів.

Крім того, він торкнувся кандидатури одного з опонентів двох вказаних політиків – Арсенія Яценюка. За словами Луценка, тільки в нашій країні "кролик може думати, що спроможний стати королем звірів".

Міністр внутрішніх справ і лідер "Народної самооборони" вважає, що вибір Яценюка багато в чому нагадуватиме вибір Ющенка в 2004 році. Адже зараз ніхто не знає команди Яценюка і не знає, хто може очолити певну галузь, тоді як у випадку з Тимошенко та Януковичем все практично зрозуміло. "Це буде прикольно, але дуже неефективно, при всій моїй повазі до Арсенія" – наголосив Ю.Луценко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *