ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА закупить 1700 путівок для відпочинку дітей із сіл

Львівський портал

|

 В управлінні у справах сім`ї та молоді Львівської ОДА 15 червня відбулося розкриття тендерних пропозицій закупівлі послуг дитячих і студентських літніх таборів та послуг оздоровчих курортних закладів за державні кошти, повідомляє прес-служба ЛОДА.

В обласному бюджеті на цей тендер передбачено 693,4 тис. грн. За ці кошти управління планує закупити понад 1700 путівок (з яких 500 в закладах оздоровлення та відпочинку Львівської області та понад 1200 – в закладах на березі Чорного моря) для відпочинку та оздоровлення дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.

Завданням тендерного комітету управління було визначити перелік дитячих закладів з оздоровлення та відпочинку, пропозиції яких відповідають тендерній документації. До управління подано 21 пропозицію, з них: 12 пропозицій по лоту №1 (заклади Львівської області), та 9 – по лоту №2 (заклади на березі Чорного моря).

Як розповів начальник управляння у справах сім`ї та молоді Андрій Рожнятовський, специфіка проведення цього тендеру полягає в тому, що закупівля путівок відбувається шляхом залучення коштів із обласного бюджету, з Фонду соціального страхування працівників від нещасних випадків та грошей батьків, спонсорів.

Відповідно до чинного законодавства, покриття видатків двох перших бюджетів є сталим, а саме: з обласного бюджету – за надані послуги закладам оздоровлення та відпочинку управління компенсуватиме 400 грн. (за 14 днів відпочинку дітей) та 600 грн. (за 21 день оздоровлення), з бюджету Фонду соціального страхування працівників від нещасних випадків – відповідно 462 та 693. Доплата ж батьків, спонсорів є змінною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *