ОСТАННІ НОВИНИ

Сабашук звинувачує Онищака у спробі банкрутства «Львівсільмашу». Онищак спростовує звинувачення

Львівський портал

|

Новий власник «Сільмашу»  Петро Сабашук звинувачує колишнє керівництво підприємства, зокрема в.о. голови правління Петро Онищак та структури інвестора О.Олійника в намаганнях довести завод до банкрутства. Про це П.Сабашук повідомив під час прес-конференції.

На його переконання, П.Онищак уклав фіктивні угоди з фірмами, підконтрольними пану Олійнку про купівлю львівським підприємством техніки на загальну суму понад 37 млн грн. «Була задіяна схема, згідно з якою в Олійника з`явилася можливість  через суди та банкрутство забрати активи заводу в  свою власність. І лише неочікувана поява мене і моєї команди як нових власників підприємства зупинила цю оборудку» – наголосив П.Сабашук.

Він також підкреслив, що П.Онищак за допомогу О.Олійнику отримав «гідну винагороду» – минулого року акції підприємства, що належали П.Онищаку, О.Олійник викупив за 280 тисяч гривень, хоча, як твердить П.Сабашук, реальна їх вартість «становила копійки».

Натомість Петро Онищак у коментарі «Львівському порталу» спростував звинувачення на свою адресу. Він зазначив, що П.Сабашук не говорить всієї правди щодо угод про купівлю техніки, бо львівський завод зумів її перепродати і отримав майже 5 млн зиску внаслідок цієї операції.

Також він спростовує звинувачення в тому, що навмисне нагнітає ситуацію на підприємстві як керівник однієї із профспілок. «Працівники заводу повстали проти дій пана Сабашука, який в розпалі сезону зупинив завод і правдами та неправдами хоче скоротити 140 робочих місць» – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *