ОСТАННІ НОВИНИ

Інвестиційний конкурс на будівництво терміналу можуть оголосити до кінця тижня - Кміть

Львівський портал

|

Інвестиційний конкурс на будівництво терміналу можуть оголосити до кінця тижня, заявив сьогодні журналістам голова ЛОДА Микола  Кміть після наради щодо ситуацією з підготовкою аеропорту. Він сказав, що це питання є критичним і повинно будти вирішене в найкоротший термін.

«Критичним є оголошення конкурсу на побудову терміналу і це вже вдруге про терміновано – спочатку ми чули про 8 число, а потім на нараді – про15 і обидва ці рішення не виконані. Заступник міністра транспорту і зв`язку Кравчук сказав, що до кінця тижня це може бути оголошено» – сказав голова ЛОДА.

За словами М.Кметя, конкурс на будівництво терміналу не оголошено, бо в аеропорту так і не створено Служби замовника, яка мала б займатися виключно питаннями розвитку цього об`єкта.

«Найважливіше – не створено служби замовника. Розпорядження міністра є, а служби немає.  Схвалили таке рішення, що від Мінтрансу призначили людину, що відповідатиме лише за Львів. І ми сподіваємося, що це дасть змогу зв`язати інформацію Мінтрансу та аеропорту» – зазначив голова ЛОДА.

За його словами, присутній на нараді заступник міністра повідомив, що до кінця тижня така служба має бути створена. Якщо ж цього не станеться, то буде оголошено конкурс, щоби визначити компанію, яка виконувати роль служби замовника. «Це, напевно, найправильніший шлях» – сказав М.Кміть. За його словами, на роботу цієї служби виділено 15 млн грн.

Він наголосив, що ситуація з підготовкою аеропорту є складною, бо з 22 пунктів, що їх відповідні структури мали б виконати до кінця червня, більшість уже протерміновані, відтак слід вживати кардинальних заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *