ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Кабмін має розглянути угоду регіонального розвитку Львівщини

Львівський портал

|

Завтра першим пунктом на засіданні Кабміну має розглядатися питання щодо угоди регіонального розвитку між Львівщиною і урядом. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

«Я також братиму участь в засіданні Кабміну. Сподіваюся, що угоду буде прийнято на уряді, маю майже тверду гарантію, що буде проголосовано, оскільки вчора відбулися зустрічі з представниками різних міністерств і ми зняли всі спірні питання. Якщо урядом буде погоджено, то я одразу зі службою прем’єр-міністра погоджуватиму дату приїзду Юлії Тимошенко до Львова для підписання угоди», – зазначив М.Сеник.

Водночас він не відкидає можливості, що прем’єр-міністр Ю.Тимошенко захоче підписати угоду у Києві й не приїжджатиме задля цього у Львів.

Щодо спірних питань, які «довелося зняти» належить фінансування заповідників Жовква і Белз, оскільки не була вчасно підготовлена проектно-кошторисна документація. Виділення коштів на це переноситься на наступні роки. А також доведеться відкласти у часі будівництво обласної клінічної лікарні. І ще одне питання угоди, яке зазнало коригування стосується виділення коштів з держбюджету на покращення водопостачання у Львові. За словами М.Сеника, раніше планувалося, що для цього буде передбачено 190 млн грн., однак міністерство фінансів на 2009 рік погодило лише 100 млн грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *