ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська влада просить керівництво держави вплинути на Мінтранс

Львівський портал

|

12 червня члени президії Оргкомітету з підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 у м. Львові узгодили спільного листа на ім`я Президента України Віктора Ющенка та Прем`єр-міністра Юлії Тимошенко щодо затягування Мінтрансом вирішення питання підготовки львівського аеропорту. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Під час засідання йшлося також про те, що представники проектанта стадіону компанії «Альпіна», «Азовінтексу» та УКБ Львівської міської ради підписали тристоронню угоду. Згідно з цим документом, «Альпіна» отримала гарантії того, що незабаром їй надійдуть кошти за виконану документацію.

Голова ЛОДА Микола Кміть запропонував передбачити кошти для компенсації ймовірних втрат готелями, котрі будуть включені у список приймаючих до Євро-2012 на Львівщині. За його словами, аналогічно діяла регіональна влада у містах, які приймали попередні футбольні євро чемпіонати.

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник підтримав цю ідею. Він також запевнив, що це питання буде винесене на сесію облради адже рішення про відшкодування стимулюватиме власників готелів активніше готуватися до Євро-2012.

Члени оргкомітету домовилися, що одне з наступних засідань проведуть на стадіонах, які розглядаються як тренувальні бази команд учасниць чемпіонату. Крім цього, Микола Кміть запропонував провести перемовини з меріями Дрогобича, Моршина та Трускавця щодо можливості створення у одному з міст ще однієї тренувальної бази.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *