ОСТАННІ НОВИНИ

На дитячі табори та мандрівки призначено 300 тисяч гривень

Львівський портал

|

Цього року влітку управлінням сім`ї, молоді і спорту спільно з громадськими, молодіжними, дитячими організаціями, УДЮМКами організовують близько 80 туристичних мандрівок, таборів, вишколів та семінарів для дітей та молоді, повідомляє прес-служба міської ради. На це з бюджету виділено 300 тисяч гривень.

 «Найбільше відпочинкових кампаній проводитиме як зазвичай «Пласт», будуть також СВІМерські табори, студентські організації проводитимуть свої виїзди», – розповів під час прес-конференції заступник начальника управління сім`ї, молоді і спорту Дмитро Пушкарьов.

Здебільшого це будуть виїзди в Карпати, деякі організації будуть робити наметові табори в районі Криму. Також відбуватимуться спеціалізовані збори: велотури, сплави по річках, походи в гори підвищеної категорії важкості.

     «Для дітей, які влітку залишатимуться у Львові,  УДЮМКи проводитимуть організоване дозвілля. При активній участі  відділу сім`ї та молоді склалася  певна система роботи з підлітками та молоддю за місцем проживання щодо організації фізкультурно-спортивної, оздоровчої роботи, змістовного дозвілля, профілактики правопорушень.  Створена система дозволяє охоплювати певним видом діяльності дітей, які перебувають  без  батьківського догляду, школи та не займаються в платних спортивних секціях та гуртках. Всі гуртки та секції в УДЮМКах безкоштовні», — наголошує Дмитро Пушкарьов.

Водночас на оздоровлення дітей пільгових категорій м. Львова влітку 2009 року у бюджеті управління молоді, сім`ї та спорту виділено 450 тисяч гривень.  У кінці червня після проведення тендерних процедур буде оголошено переможців – табори Львівської області та Криму, які прийматимуть дітей пільгових категорій для відпочинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *