ОСТАННІ НОВИНИ

КЕЧівські будинки повторно від`єднали від електропостачання після самовільного підключення

Львівський портал

|

Об`єкти Будинкоуправління №3 Львівської КЕЧ повторно від`єднали від електропостачання після того, як працівники ВАТ „Львівобленерго", провівши перевірку відключених 9 червня від електропостачання будинків, виявили самовільне підключення до електромережі частини будинків БУ №3. Про це повідомляє відділ корпоративних зв`язків ВАТ "Львівобленерго".

Нагадаємо, борг Будинкоуправління №3 Львівської КЕЧ станом на 4 червня 2009 року становив 256,5 тис. грн., і з початку року зріс більше, ніж удвічі. 2 червня 2009 року ВАТ „Львівобленерго" скерувало на адресу БУ  №3 Львівської КЕЧ рекомендованим листом попередження про припинення електропостачання об`єктам будинкоуправління 9 червня 2009 року у разі непогашення боргу за спожиту електроенергію.

Копії листа були скеровані на адресу прокурорів Залізничного та Франківського районів Львова, голів райадміністрацій вищеназваних районів, а також міському голові Львова Андрію Садовому та першому заступнику голови Львівської облдержадміністрації Валерію П`ятаку.

9 червня 2009 року у зв`язку із непогашенням боргу було припинено електропостачання об`єктам Будинкоуправління №3 Львівської КЕЧ району, які розміщені за адресами: Квітнева,5;  Перемиська,9, 11б; Сміливих, 28а; Куликівська, 39в; Морозенка,5; Повстанська,11; Коновальця,85а, 85б, 85в; Околична,16. 

Проте частина будинків була самовільно під`єднана до електропостачання.

Як йдеться у повідомленні «Львівобленерго», виявлений факт є грубим порушенням чинного законодавства України, а також договірних обов`язків між енергопостачальником та споживачем, в даному випадку між ВАТ „Львівобленерго" та БУ №3 Львівської КЕЧ району. 

Цього ж дня вищеназвані об`єкти були відключені від електропостачання з живлячих центрів трансформаторної підстанції №483 з унеможливленням самовільного підключення до електромережі. 

ВАТ „Львівобленерго" наголошує, що у своїй діяльності керується виключно чинним законодавством України і не має права безоплатно постачати електричну енергію споживачам. 

Відтак ВАТ „Львівобленерго" знову звертається до власників відомчого житла, влади міста Львова та області, правоохоронних органів щодо дотримання чинного законодавства України та реальних кроків щодо вирішення проблем відомчого житла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *