ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на Ринку знову облаштують фан-зону для вболівальників

Львівський портал

|

На площі Ринок знову запрацює фан-зона, де кожен охочий зможе переглянути матч відбірного турніру в європейській зоні у рамках відбору на Чемпіонат Світу 2010 між футбольними збірними України та Казахстану.  Про це повідомляє прес-служба міської ради

З 19:00ої години 10 червня на північній стороні пл. Ринок розпочне свою роботу фан-зона. Акція відбуватиметься в рамках підготовки Львова до Євро-2012. До організації фан-зони залучені служби Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій та ЛМУ ГУМВС у Львівській області, управління охорони здоров`я Львівської міської ради, станція швидкої медичної допомоги, а також стюарди та волонтери Львівського інституту економіки та туризму, молодіжних організацій «Академія української молоді», «Спілка-Форум» та Студентського братства Львівської політехніки.

«Львів`яни показали приклад чудового вболівання під час фінального поєдинку кубку УЄФА між донецьким «Шахтарем» та бременським «Вердером». Впевнена, що наша віра допомогла  українській команді здобути перемогу. Сьогодні хочемо дати можливість львівським шанувальникам футболу підтримати національну збірну» – розповіла начальник управління інформації та промоцій департаменту ЄВРО 2012 Соломія Білонога.

Нагадаємо, що серед відвідувачів фан-зони розповсюджуватимуться правила поведінки у фан-зоні, також на території фан-зони вестиметься відео спостереження.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *