ОСТАННІ НОВИНИ

Жидачівський район також хоче запровадити сучасну систему збору сміття

Львівський портал

|

Учора, 4 червня, у селі Стрептів Кам`янка-Бузького району відбувся виїзний семінар по питанню запровадження системи збору твердих побутових відходів у Жидачівському районі Львівської області. Про це йдеться в повідомленні компанії «ЕКО-Львів»

Участь у семінарі взяли заступник голови Жидачівської РДА, голови сільських та селищних рад, а також підприємство «ЕКО-Львів», яке й запровадило вивіз побутових відходів у Кам`янка-Бузькому районі. Спираючись на успішний досвід пілотного проекту збору ТПВ, запровадити аналогічну систему тепер хочуть і на Жидачівщині.

Презентація роботи по організації системи вивозу побутових відходів відбулася на території підприємства «ЕКО-Львів». Учасникам семінару був представлений досвід роботи на теренах Кам`янка-Бузького району, а також презентований проект збору ТПВ у Жидачівському районі.

З січня 2009 року на теренах Кам`янка-Бузького району діє пілотний проект по збору та вивозу ТПВ, який охоплює 24 населених пункти (більше 116 тис. мешканців.) У селах району розміщені контейнери, з мешканцями укладені угоди на вивіз сміття. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *