ОСТАННІ НОВИНИ

Прийом заявок на участь у всеукраїнському конкурсі якості продукції триватиме до 15 червня

Львівський портал

|

До 15 червня ДП «Львівстандартметрологія» приймає заявки на участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Традиційно конкурс спрямований на виробництво високоякісної й конкурентоспроможної вітчизняної продукції, створення сприятливих умов щодо впровадження на підприємствах України систем управління якістю, поширення та пропагування досвіду підприємств та організацій, які виготовляють якісну продукції. Отже, перемога в ньому підтверджує лідерство підприємства в галузі якості й допомагає привернути увагу нових вітчизняних та іноземних замовників.

Всеукраїнський конкурс з якості проводиться в два етапи: перший – протягом квітня-липня (регіональний), а другий – протягом серпня-листопада 2009 року (загальнодержавний). За підсумками Конкурсу визначатимуть краще підприємство за номінаціями: продукція (окремо продовольчі товари; промислові товари для населення; товари виробничо-технічного призначення), роботи та послуги.

Цьогоріч «Краща питна вода» додатково визначатиметься у двох номінаціях – продукція «для фасованої води» та послуги для «централізованого господарсько-питного водопостачання». Виробники, продукцію яких високо відзначать ще й на загальнодержавному рівні, будуть включені до переліку та каталогу «100 кращих товарів України 2009 року». 

Детальну інформацію виробники зможуть отримати у відділі управління якістю та технічного нагляду в ДП «Львівстандартметрологія» – тел./факс (032) 261-40-44; e-mail: [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *