ОСТАННІ НОВИНИ

Абсолютним чемпіоном «Котим’яча» стала школа № 2

Львівський портал

|

Фінальні матчі в рамках чемпіонату з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч» пройшли на стадіоні «Сокіл». Чемпіоном Львова серед учнів 9-11 класів стала школа № 2 з Франківського району міста, яка у фіналі перемогла школу № 96 Сихівського району з рахунком 2:1. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Гравець школи № 2 Богдан Ліщинський був визнаний найкращим гравцем турніру.
У матчі за третє місце між Львівським економічним ліцеєм та школою-інтернатом № 2 основний час закінчився із рахунком 2:2, тож перемогу учні економічного ліцею святкували тільки після серії пенальті.  

У віковій категорії 5-6 класи у фіналі змагалися представники Сихівського району. Чемпіонами Львова стали учні школи № 86, які перемогли школу № 73 з рахунком 3:0. Найкращим гравцем турніру визнаний учень школи № 86 Володимир Козлов. 

В матчі за 3-4 місце змагалися дві школи Шевченківського району. Третє місце посіли юнаки зі школи № 91, які з рахунком 3:1 перемогли своїх однолітків із 43-ї школи. Після змагань гравці ФК «Львів» Ігор Ільків та Михайло Козак провели для дітей майстер-клас. 

З вересня «Котим’яч» 2009-10 знову повернеться на шкільні футбольні майданчики.  

Організаторами чемпіонату є управління інформації та промоцій департаменту «Євро-2012» та управління молоді, сім’ї та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Партнерами проведення чемпіонату стали львівські виробники – молочна компанія «Галичина» та національний виробник спортивного одягу «КОРН».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *